Hvad end du er privatperson eller en del af byggebranchen, så sker det af og til at man har brug for forskellige udlejningsfaciliteter. Det kunne eksempelvis være en toiletvogn til en stor fest eller en mandskabsvogn, som personalet kan holde pause i på byggepladsen. Især hvis du er håndværker, eller har et firma der har brug for denne type materiel, kan det være rart, at man kan leje toiletvogne og mandskabsvogne samme sted fra. På den måde slipper man for at skulle lede hele internettet igennem efter gode tilbud og spilde tid på det. Materieludlejning Sjælland kunne blandt andet foregå gennem https://kvik-service.dk/, hvor du finder tilbud på alt fra toiletvogne til mandskabsvogne og beboelsesvogne. Hvis du er interesseret i at finde ud af hvilke modeller der kan lejes hos materieludlejning på Sjælland, kan du med fordel læse mere i denne korte artikel. 

Typer af mandskabsvogne

Hvis du har et firma, som arbejder på et større byggeprojekt på Sjælland, så kan det være en god ide at leje nogle vogne, som personalet kan bo og opholde sig i når de ikke arbejder. Hvilke vogne du skal leje kommer an på, hvor stor din besætning er, men du kan her få et lille overblik over de muligheder du har med materieludlejning på Sjælland. 

Når det kommer til mandskabsvogne kan du vælge mellem 2 modeller, som er en mandskabsvogn til to eller fire personer. Begge modeller har toilet, så hvis man ikke har så mange folk på opgaven ville man muligvis godt kunne nøjes med dette ene toilet. Det er klart, at hvis det er en stor byggeplads, hvor der er mange der arbejder ville det være fordelagtigt med en toiletvogn, så flere kan gå på toilettet på en gang. Begge modeller koster 3900 om måneden at leje, så det er værd at overveje, om man skal leje den store. 

Typer af beboelsesvogne 

Det er klart, at mandskabsvognene ikke er egnet til beboelse, og personalet ikke bør opholde sig i disse vogne om natten. Hvis personalet er langt fra deres bopæl kan det i stedet være en god ide at leje en beboelsesvogn, så personalet har et sted at sove. Det betyder også, at de bruger mindre tid på transport frem og tilbage fra jobbet. Der er to typer af beboelsesvogne at vælge imellem, som er beboelsesvogn til to personer eller luksusvognen 

Beboelsesvognen til to personer er udstyret med bad, et lille køkken og endda også vaskemaskine, så man kan ordne sit tøj i vognen. Det er det perfekte midlertidige hjem, hvis man arbejder på et projekt langt hjemmefra, eller hvis man af den ene eller anden grund står uden tag over hovedet som privatperson. Denne vogn koster 3900 kroner om måneden at leje, men hvis man gerne vil have en smule mere luksus kan man også leje en luksusvogn for 4500 kroner. I denne vogn er der en del mere plads. Blandt andet to rum med køjesenge, så man potentielt kan sove fire personer i vognen, hvis det er det der er behov for. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi anbefaler

Sneglekantssæt

fra Zinbakken.dk