Det er svært at undgå at have lidt forskellige dyr i sin have. Nogle har man ikke så meget imod, mens der er andre, man hellere vil være fri for. Alt efter hvad forholdet til disse forskellige dyr er, kan det være forskellige produkter, man skal have fat i for enten at holde dem væk eller være god ved dem. Uanset hvad findes der mange forskellige produkter til enten at holde snegle væk fra haven eller fodre hunden, der render rundt i haven.

Hold sneglene væk med det rette produkt

Det er de færreste, der har lyst til at have dræbersnegle i deres have. De spiser alle de pæne ting og de ting, man selv havde tænkt sig at spise, når de var kommet frem i køkkenhaven eller højbedet. Samtidig kan de også være meget skadelige for husstandens mere vellidte dyr.

Hvis hunde eller katte spiser dræbersnegle, kan de risikere at blive syge og i sidste ende dø af det. Derfor er der god grund til at prøve at holde dræbersneglene helt væk fra haven. Der findes heldigvis flere forskellige metoder til at holde snegle væk. Det handler blot om at finde den rette.

Har man hunde eller katte til at være i haven, skal man sørge for, at det, man bruger til at holde snegle væk, ikke er giftigt for hunden eller katten. Der findes heldigvis flere forskellige produkter, der kun er giftige eller generende for sneglene og ikke for andre dyr og mennesker. Der findes både hegn, kobbertape og forskellige former for sneglemiddel, der ikke er giftigt for de vellidte dyr.

Giv hund og kat det rette foder

I stedet for at spise dræbersnegle, som kæledyrene kan dø af, skal de i stedet have noget ordentligt foder. Her handler det også om at finde det rette foder, der både passer til dyrenes behov og til ejerens ønsker og pengepung. Alt efter aktivitetsniveau og alder kan der være forskelligt foder, der er det bedste til forskellige dyr. Læs mere på Gilpa.dk og bliv klogere på, hvad der er det bedste til dit dyr.

For nogen skal foderet måske være billigt, mens andre gerne vil have god kvalitet og sørge for, at det passer mere præcist til dyrenes behov. Derudover er der også nogle, der går op i, at deres kæledyr får kornfrit foder, mens det er mindre vigtigt for andre. Uanset, hvor meget man går op i det, er det i hvert fald bedre, end at dyrene spiser dræbersnegle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi anbefaler

Sneglekantssæt

fra Zinbakken.dk