Mange danskere døjer med dræbersnegle i haven, der bl.a. ødelægger din køkkenhave eller dine blomster. Når du opdager dræbersnegle i haven, er det vigtigt at du reagerer med det samme og finder en måde at komme af med dem på. Det er en god ide at få bygget et sneglehegn omkring din køkkenhave og blomster, så du sikrer dig, at sneglene ikke kan komme til det. Du kan købe materialerne til sneglehegn i de fleste byggemarkeder. Det gælder om at komme i gang med det samme, så du er sikker på, at de ikke får ødelagt hele din have.

Anskaf et sneglehegn

Det er nødvendigt at grave i jorden når sneglehegnet skal monteres. Det er forskelligt hvilken højde sneglehegn har, da det kommer an på hvad man godt kan lide. Normalt kan du købe stykker til sneglehegn på 1-1,2 meter. De fleste mennesker synes det er simpelt nok at få etableret et sneglehegn. Selvom hegnet er kommet op, så er det vigtigt at du får fjernet ukrudt og højt græs, der kommer rundt om hegnet. Hvis ukrudt f.eks. bliver højt nok, så kan det være en mulighed for, at dræbersneglene kan kravle over. Du bør jævnligt få slået græs og holdt ukrudt væk fra din have. For at opnå dette, er det nødvendigt at du har det rette udstyr. Det kræver en plæneklipper samt haveredskaber til at fjerne ukrudtet med.

Køb en plæneklipper

Hvis du har brug for en ny plæneklipper, så kan du med garanti finde en på tilbud på internettet. Der findes et hav af plæneklippere på det danske marked og det er individuelt hvad folk foretrækker, når græsset skal slås. Det er bl.a. vigtigt at du tager stilling til om den skal være batteridrevet eller være benzindrevet. Det er blevet mest moderne at anskaffe sig en plæneklipper som er batteridrevet, da den ikke larmer og dermed ikke vil genere dine naboer.

Fjern dem manuelt

Ifølge statistikker er et sneglehegn ikke nok for den enkelte dansker. Uanset om dræbersneglene spiser afgrøder i haven eller ej, så skal de væk fra haven. Derfor indsamler mange danskere dem og får dem aflivet på korrekt vis. Det gør du f.eks. ved at klippe eller hakke dem ihjel, hvilket kan gøres med en saks eller et haveredskab. Det går hurtigt, så dræbersneglene kommer ikke til at lide.

Pas på din have

Det anbefales at du jævnligt får tjekket haven igennem for dræbersnegle og får fjernet dem, som du finder. Det gælder om at holde bestanden nede, så de ikke formerer sig i din have. Pas godt på din have, så du kan fortsætte med at have dine afgrøder og blomster for dig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi anbefaler

Sneglekantssæt

fra Zinbakken.dk